Udsmykning og bestillingsopgaver

Her et lille udpluk af forskellige udsmyknings og bestillingsopgaver jeg gennem årene har malet til firmaer såvel som private kunder.

 

Der er også den mulighed at du får dit helt eget maleri, hvor det er dig der bestemmer størrelse, farvevalg og motiv. Maleriet laves i tæt samarbejde med dig og du godkender når det er tegnet op.
Det kan være en sang du holder af, fritidsinteresser, familieliv, oplevelse, en historie eller noget helt andet. Mulighederne er mange :o) Ring gerne på 40347618 og få en snak.
Min stil fraviges ikke.

 

O-amb. Regionshospitalet, Randers.

Udsmykning på i alt 19 malerier.
Ønsket var at klovnen skulle være det gennemgående tema og malerierne skulle fortælle lidt om, hvad der hver dag foregår på afdelingen O-amb.

Auning kro

Udsmykning på i alt 15 malerier.
Ønsket var i den ene afdeling at fortælle om livet på kroen, med mad, fest, musik, dans mm.
I den anden afdeling faldt valget på, i samarbejde med ejeren af kroen, at fortolke forskellige eventyr hvor ordet ”kro” bliver nævn, bl.a. som de viste eksempler ”Hvad fatter gør” af HC Andersen.

Danske Spil’s Quick Julekalender 2008

Opgaven lød på at lave et julemotiv der ikke virkede anstødende, lyste af julestemning og kunne hænge i ethvert dansk hjem.

 

Citat fra Danske Spil:

Når katten og musen julehygger.

 

Hvad ville jeg gerne fortælle?
”Tankerne landede på al den ufred, der er i verden i dag.
Lad katten og musen være venner, to dyr som normalt ikke kan forenes. Den fred de finder sammen på årets julemotiv, kunne man ønske, kunne overføres til konflikter verden over.”
Smukkere budskab kan julen næsten ikke bringe.

 

Sidste år blev der solgt 1.6 mill. JulekalenderQuick, i år er oplaget 1.8 mill.
…så Lone Hedegaards maleri bliver et af årets mest udbredte motiver.

 

Quickskrab Julekalenderen 2008, udført af Lone Hedegaard

 

Hvis du ikke kan se videoen, er det fordi din browser ikke kan vise flash.

 

Et lille udvalg af bestillingsopgaver til private og firmaer

 

Californiacation, Red Hot Chilli Peppers • Malet til privat kunde. Havde en årrække boet i Los Angeles, Californien og var nu hjemvendt til Danmark. Californication var for dem indbegrebet af deres tid i Los Angeles. Her deres/min fortolkning.

Californiacation, Red Hot Chilli Peppers

Malet til privat kunde. Havde en årrække boet i Los Angeles, Californien og var nu hjemvendt til Danmark. Californication var for dem indbegrebet af deres tid i Los Angeles. Her deres/min fortolkning.

 


Rosborg EL • Malet til EL firma. Ønsket var at fortælle om virksomheden og deres aktiviteter, som bl.a. installation, overvågning, salg af hvidevarer mm.

Rosborg EL

Malet til EL firma. Ønsket var at fortælle om virksomheden og deres aktiviteter, som bl.a. installation, overvågning, salg af hvidevarer mm.

 


Berlin • Malet til privat kunde, hvis yndede feriemål er Berlin. Her deres/min fortolkning af byen.

Berlin

Malet til privat kunde, hvis yndede feriemål er Berlin. Her deres/min fortolkning af byen.

 


ISOPLUS • Fremstiller fjernvarmerør. Ønsket var at fortælle lidt historie på hvad deres rør bruges til. Det blev til i alt tre malerier der nu hænger på kontorerne i Danmark, Tyskland og Ungarn.
ISOPLUS • Fremstiller fjernvarmerør. Ønsket var at fortælle lidt historie på hvad deres rør bruges til. Det blev til i alt tre malerier der nu hænger på kontorerne i Danmark, Tyskland og Ungarn.

ISOPLUS

Fremstiller fjernvarmerør. Ønsket var at fortælle lidt historie på hvad deres rør bruges til. Det blev til i alt tre malerier der nu hænger på kontorerne i Danmark, Tyskland og Ungarn.

 


Skagensplakat • Malet på opfordring, da min søster Rikke Pape, sidste år havde sommergalleri i Skagen. Maleriet blev trykt i 500 eksemplarer i størrelsen 50x70 cm. Der er stadig et lille oplag tilbage som kan købes hos Rikke Pape Glaskunst, Hjørringvej 330, Frederikshavn eller hos mig i Auning.

Skagensplakat

Malet på opfordring, da min søster Rikke Pape, sidste år havde sommergalleri i Skagen. Maleriet blev trykt i 500 eksemplarer i størrelsen 50×70 cm. Der er stadig et lille oplag tilbage som kan købes hos Rikke Pape Glaskunst, Hjørringvej 330, Frederikshavn eller hos mig i Auning.

 


CAMO Leathers A/s • Firmaudsmykning til CAMO Leathers A/S, der forhandler læder/skind til primært møbelindustrien i ind- og udland. Ønsket var at formidle et bredt udsnit af CAMO’s aktiviteter.

CAMO Leathers A/s

Firmaudsmykning til CAMO Leathers A/S, der forhandler læder/skind til primært møbelindustrien i ind- og udland. Ønsket var at formidle et bredt udsnit af CAMO’s aktiviteter.

 


Kop & Kande • Malet til privat kunde. Ønsket var at vise lidt af de mærkevarer der bliver solgt i kundens Kop & Kande forretning. Kay Bojesen aben, global knive, mega  musselmalet, alto vase mm. Derudover var der et ønske om at holde en farveskala i grøn/blå/lilla.

Kop & Kande

Malet til privat kunde. Ønsket var at vise lidt af de mærkevarer der bliver solgt i kundens Kop & Kande forretning. Kay Bojesen aben, global knive, mega musselmalet, alto vase mm. Derudover var der et ønske om at holde en farveskala i grøn/blå/lilla.

 


”Walk of Life”

Malet til privat kunde. Fortolkning af “Walk of Life”, sang af det britiske rock band Dire Straits.
De ønskede en farveskala i de gyldne farver.

 


Venteværelse • Malet til venteværelse hos læge.

Venteværelse

Malet til venteværelse hos læge.